برنج سفید دم شده
آلبالو هسته گرفته
شکر
کره
زعفرون
کوفته قلقلی(همه دوستان با طرز تهیش آشنا هستن فقط برای آلبالو پلو بهتر اندازه کوفته ها ریز و تقریبا سایز فندق باشه)
مرغ (هم از سینه مرغ(ترجیحا بدون استخوان ) و هم ران مرغ میشه استفاده کرد)
نکته 1: اگه مرغ در ظرف جدا سرو بشه که هیچ ولی اگه قراره موقع کشیدن غذا لابلای برنج قرارش بدین بهتره از قطعات یک اندازه و بدون استخوان سینه استفاده کنید.
طرز تهیه:
اول 1 عدد پیاز بزرگ ریز خرد شده را تفت میدهیم تا جایییه کمی طلایی بشه مرغا رو توی پیاز میزاریم و در تابه رو میذاریم حدود نیم ساعت با حرارت کم با هم تفت بخورن . بعد زردچوبه نمک و کمی فلفل قرمز مزنیم و نصف استکان زعفرون دم کرده و کمی آبلیمو روش میریزیم .دو تا سه لیوان آب میریزیم و با حرارت متوسط میزاریم مرغا بپزن .آبش که خوب کشده شد شروع به سرخ شدن میکنه( با این روش مرغای بسیار لذیذی خواهید داشت) برنج رو که جدا دم کردیم. آلبالو هارو با اون مقدار شکر که دوست داریم حدود 45 دقیقه میذاریم بپزه. در اخر روی برنج کره آب شده میدهیم .یه مقدار برنج رو با آب آلبالو(آلبالو و شکر در حین پخت آب میندازن) رنگی میکنیم و یه مقدار رو با زعفرون و به سلیقه خوب خودتون تو ظرف مناسب میکشید.نوش جان