پاسخ به:رشته پلو...
چهارشنبه 28 بهمن 1394 5:52 PM
رشته پلو
خیلی راحته همونطور که رو بسته رشته پلویی نوشته,5 دقیقه قبل آبکش کردن برنج,رشته رو بهش اضافه میکنیم
من رشته پلوم رو به صورت ته چین درست کردم منتهی ته دیگ ش رو ساده با زیره گذاشتم اصلا حس ش نبود تو این گرما ته دیگ تخم مرغی بخوریم!
مرغ رو اول با آب و پودرکاری و آویشن و پیاز, آبپز کردم.بعد بهش زرچوبه زدم و سرخش کردم
تو یه دیگ روغن ریختم و رب گوجه فراوون توش تفت دادم و آب و ترشی و نمک و فلفل سیاه و ادویه لیمو فلفلی بهش اضافه کردم و مرغها رو نیم ساعت تا 45 دقیقه گذاشتم توش تا مزه دار بشه
بعد آبکش کردن برنج...مرغها رو از تو سس غلیظی که درست شده بود و باهاش مزه دار شده بودن در آوردم
ته دیگ روغن+زردچوبه+ماست+زیره ریختم و برنج پهن کردم
مرغها رو گذاشتم بقیه برنج رو هم ریختم روی مرغ ها
باشعله زیاد گذاشتم روی گاز....آب و روغنش رو اضافه کردم
بخار که بالا داد دم کنی گذاشتم و با شعله متوسط گذاشتم دم بکشه
کنارشم پیاز داغ خوشمزه گذاشتمممممم
گوجه بادمجون هم درست کردم تا کنار غذا بخوریم زیاد موند آبش تبخیر شد!
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی