0

انتخاب اصلح... (5 و 10)

 
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به:انتخاب اصلح... (5 و 10)
چهارشنبه 5 اسفند 1394  3:33 PM

چانه‌زني در عرصه‌های بين‌الملل 
اگر مشارکت حداکثری در انتخابات رقم زده شود امکان چانه‌زنی جمهوری اسلامی در عرصه‌های بین‌المللی افزایش پیدا کرده و طبیعتا با این قدرت ایران می‌تواند از حق و حقوق خود به بهترین شکل دفاع کند در این زمان است که دنیا می‌فهمد که دموکراسی و حقوق بشر به بهترین شکل در ایران رعایت می‌شود و مردم از جایگاه ویژه‌ای در تعیین سرنوشت‌شان برخوردارند. آینده هر کشوری که به عنوان نظام مردم‌سالاری معرفی شده به دست مردم است و حضور تک‌تک آنها آینده خودشان را به دست خودشان می‌سازد، حضور مردم در انتخابات چشمگیر و تاثیرگذار خواهد بود و باعث افزایش قدرت و اقتدار ملی خواهد شد. اين حضور نشان می‌دهد پایه‌های نظام جمهوری اسلامی بر دوش آحاد مردم استوار است و تک تک ۷۵میلیون جمعیت ایران در تثبیت و استواری نظام جمهوری اسلامی ایران نقش دارند. 
به هر اندازه که حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد جوامع بین‌المللی هم بر روی نقش ایران در عرصه‌ جهانی محاسبات دیگری انجام داده و حساب دیگری باز می‌کنند ولی اگر کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای ببیند مردم با بی میلی و بی‌توجهی با انتخابات برخورد می‌کنند رویه سایر کشورها هم در قبال ایران مخرب خواهد بود چراکه حکایت از ضعف پشتوانه مردمی دولت‌مردان دارد. بنابراین حضور پررنگ مردم در انتخابات مجلس بر سیاست سایر کشورها نسبت به ایران کاملا تاثیرگذار است. 
در اين ميان اگر به بررسی نظام‌های جهان بپردازیم نظام‌هایی که حتی از لحاظ اقتصادی و سیاسی هم قوی باشند اگر از پشتوانه مردمی بهره‌مند نباشند، در این صورت نمی‌توان این نظام‌ها را موفق و قدرتمند نامید. حضور حداکثری مردم در انتخابات علاوه براینکه می‌تواند همانند یک نماد و سمبل در خارج از کشور عمل کند، می‌تواند در حل مسائل بین‌المللی که ایران در آن دخیل است نیز تاثیرگذار باشد. 

حتي مخالفان 
از سوي ديگر ماهیت برگزاری انتخابات به اصل نظام مربوط است و ضعف و ناکارآمدی برخی مسئولان ارتباطی به اصل نظام ندارد. مردم ایران کشورشان را دوست دارند و تعیین سرنوشت این کشور فارغ از جناح‌بندی‌ها برای تک‌تک افراد کشور مهم و اثرگذار است و زمینه نقش‌‌آفرینی بیشتر آنها را در کانون‌های قدرت فراهم می‌آورد. 
تمام مردمي که در انتخابات امسال حق رای دارند با ریختن رای خود به صندوق، نمايندگان خويش را تعیین می‌کنند و کسی را به مسند می‌نشانند که رای و عقیده‌اش را قبول دارند. انتخابات حق مردم است و کسی نمی‌تواند عقیده خود را بر مردم تحمیل کند. 
گواه این موضوع این‌همه تبلیغ برای مشارکت، درست رای دادن، تصمیم درست گرفتن در مورد کاندیداها و تهیه سازمانی عریض و طویل برای نظارت و ساماندهی این انتخابات است و اگر انتخابات عمل سیاسی ساختگی و قابل مدیریت از سوی دولت بود صرف این همه هزینه، انرژی و امکانات معنا نداشت. 
در عین حال عملکرد انتقادآمیز بعضی‌ها بهترین دلیل برای رای دادن است، چراکه مردم می‌توانند در انتخابات با «نه» گفتن به آنهایی که در برخی مقاطع قدر فرصت و توفیق خدمت به مردم و سربلندی نظام را ندانسته‌اند و انتخاب فرد لایق‌تر، نسبت به سهم خود در تصمیم‌گیری برای نظام و اصلاح وضع کنونی موثر واقع شوند. 

حفظ وحدت 
از بعد داخلی شركت در انتخابات نيز از این جهت حائز اهمیت است که می‌تواند وحدت و همگرایی را در جامعه افزایش داده و قطعا وحدت به عنوان یک عامل توسعه همه‌جانبه برای رفع مشکلات کشور می‌تواند اثرگذار و مهم باشد. 
از نظر داخلی این حضور نشان‌دهنده امیدواری است و این که برخی حاضرند به خاطر منافع کل از برخی مشکلات چشم پوشی کنند و مشارکت یعنی همه ما با هم هستیم. وقتی تک تک رای‌ها در کنار هم قرار می‌گیرند، غیرقابل شکست می‌شوند، اما وقتی در آن خللی باشد شکست‌پذیر می‌شود. زمانی که مردم حضور حداکثری پای صندوق‌های رای داشته باشند، یک مجلس مقتدر تشکیل می‌شود که با عقلانیت و تدبیر خود اقدام به برنامه‌ریزی جهت رفع مشکلات داخلی و همچنین برون‌رفت از فشارها بین‌المللی می‌کند که این امر در بهبود شرایط کشور می‌تواند تاثیر بسزایی داشته باشد.

 

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها