خورشت سیب و آلبالو
دوشنبه 26 بهمن 1394 8:29 PM
خورشت سیب و آلبالو
دستورهاي مختلفي براي اين خورشت خوشمزه وجود داره... اين تلفيقي از چند تا دستوره كه خيلي خوشمزه بود:
گوشت خورشتي ۴۰۰ گرم
آلبالو هسته گرفته
سیب درختی زرد يا سبز (ترجيحا ترش)
لپه ۱ پیمانه...ميتونيد كمتر بريزيد
پیاز رنده درشت شده و سرخ شده 3 ق غ
زعفران دم کرده ۲ ق غ
نمک و زردچوبه و فلفل
رب گوجه فرنگي 2 قاشق
گوجه رنده شده 3 تا 4 عدد
مقدار آلبالو رو ميشه بسته به ذائقه كمتر يا بيشتر ريخت... من از 2 تا سيب زرد استفاده كردم و در حدود 250 گرم آلبالوي هسته گرفته
پياز ها رو رنده درشت و سرخ كردم بعد زردچوبه و فلفل اضافه كردم... روي آن دو قاشق رب گوجه تفت دادم و بعد گوجه ميكس شده يا رنده شده رو ريختم و گذاشتم مقداري آب گوجه كشيده بشه.
لپه هاي از قبل خيسيده شده رو تفت دادم و بعد با گوشت خورشتي كه كمي تفت دادم به مواد بالا اضافه كردم ...گذاشتم پخت... نزديك پخته شدن كه بود ، سیب رو که هلال هلال کردیم و پوستش رو هم گرفته ايم رو با کمی روغن تفت میدیم و به خورش اضافه می کنیم ، + آلبالوهاي هسته گرفته كه يه كوچولو آلبالوها رو هم تفت داديم.
نزديك آماده شدن كه بود يه قاشق نشاسته ذرت رو در كمي از آب خورشت حل كرده و اضافه كنيد تا قوام پيدا كنه... كمي هم زعفرون آبكرده بريزيد..
آب اين خورشت كم باشد بهتر است.
اگه خورشت رو شيرين دوست داريد كمي شكر هم ميتونيد اضافه كنيد.

