گوشتها رو درشت به اندازه ۵ سانتی خورد کنید. روغن رو در قابلمه ریخته و وقتی داغ شد، گوشتها رو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کل آب گوشت گرفته بشه. پیازهای درشت نگینی شده، سیر له شده، استاک مرغ، پاپریکا فلفل تند کمی زردچوبه به قابلمه اضافه و تفت بدید تا پیازها نرم بشن. بعد ۳ لیوان آب اضافه کنید. حرارت رو همچنان بالا نگاه دارید تا آب به جوش بیاد. بعد در ظرف رو بذارید. حرارت رو روی پایینترین درجه تنظیم کرده و به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت بپزید. توجه کنین بعد از این مدت که فقط حدود یک پیمانه آب باقی بمونه. بعد جعفری خور شده، گوجه پوست کنده و خورد شده، فلفل دلمه خورد شده، رب و مقداری نمک رو اضافه کرده. هم بزنین و حرارت رو بالا ببرین تا بجوشه. دوباره در ظرف رو گذاشته و حرارت رو کم کنید تا نیم ساعت آرام بجوشه. بعد از این مدت ارد و آب سرد رو با هم مخلوط و به غذا اضافه کنین. و حرارت رو بالا ببرین تا بجوشه و بوی خامی آرد از بین بره.
میتونین با جعفری و خامه روی غذا رو تزیین کنید و با نون (بربری میل کنین.