جونم براتون بگم، چندی پیش رفته بودیم میوه فروشی، بعد چشمم افتاد به یه چیزی شبیه کرفس اما صورتیش! تندی رفتم پرسیدم: این چیه؟!! فروشنده هم گفت: ریواس!! اینقده ذوق کردم...به همسرم گفتم: نمردم و ریواس هم دیدم!! خب ندیده بودم تا حالا، فقط اسمش رو شنیده بودم..حالا هم که فصلشه، بریم یه خورش آسون و خوشمزه باهاش درست کنیم تا دستورای بعدی !
مواد لازم:
ریواس: 3 تا 4 ساقه
سبزی (نعناع و جعفری: به نسبت 1 به 2) : 300 گرم حدودا (می دونین که من چشمی هستم!!)
گوشت گوسفندی خورشی
پیاز: 1 دونه متوسط
نمک، فلفل
طرز پخت:
پخت این خورش دقیقا مثل خورش کرفس هست ...یعنی با همون سبزی و دقیقا به همون روش..تنها فرقش اینه که چون ریواس خودش ترش هست، دیگه چاشنی نمی خواد این خورش و دیگه اینکه، برخلاف کرفس، ریواس خیلی بافت نرمی داره و زود له میشه...
چون قبلا خورش کرفس رو تصویری توضیح داده بودم دیگه از مراحل کار عکس نگرفتم..دوست داشتین اونجا رو ببینین... پیاز ریز رنده شده رو با نمک و زرچوبه تفت دادم و گوشت ها رو ریختم و باهاش تفت دادم و آب بهش اضافه کردم و گذاشتم بپزه...سبزی ها رو هم سرخ کردم و وقتی گوشت پخت توی خورش ریختم و فلفل و نمکش رو میزون کردم..من نوک قاشق رب هم میزنم که خوشرنگ و رو بشه، بعد هم که همه چیزش میزون بود ریواس ها رو می ریزیم (اونی که من خریدم به این خوشرنگی نبود البته!)
پس وقتی خورشتون پخت و جا افتاد و ادویه هاش هم میزون بود، 5،6 دقیقه آخر، ریواس ها رو که اندازه یه بند انگشت (یا 2 بند!!!) خرد کردیم توش می ریزیم که زیاد نجوشه که له و لورده میشه!
ببینین اول چه خوشرنگه
دو تا غل که زد، خاموش می کنیم
واقعا خوشمزه بود و جزو خورشهای مورد علاقمون شد...از دست ندین این خورش خوشمزه فصل بهار رو...شاید شما هم مشتریش بشین