سالاد با نان تست
دوشنبه 26 بهمن 1394 1:47 PM
مجله آشپزی مثبت: غذای مندرآوردی یعنی اینکه در یخچال را باز کنی و هر چی مواد تک و توک باقیمانده را باهم ترکیب کنی و یک غذای جدید درست کنی؛ مثلا اگر چند عدد نان تست مانده و چیزی نمانده که بیات شودمیتوانید آنها را به یک غذای خوشمزه و یک شام ساده تبدیل کنید. خلاقیت یعنی در محدودیت کامل بهترین نتیجه را بگیرید. پس اگر در محدودیت هستید و وقت زیادی هم ندارید، ما برای شما یشنهادی ویژه و جالب داریم.
مواد لازم:
برای این غذای ساده به چند عدد نان تست، یک عدد سیبزمینی، کمی اسفناج، جعفری،چند حبه سیر،نمک، فلفل سیاه، نصف پیمانه نخودفرنگی و یک قاشق غذاخوری روغنزیتون احتیاج دارید.
طرز تهیه:
1. اول از همه نان تست را با چاقو به تکههای مربع شکل ببرید و کنار بگذارید.
2. سیبزمینی را آبپز کنید و وقتی کمی سرد شد نگینی خرد کنید.
3. حالا اسفناج و جعفری را خرد کنید و با یک عدد سیر تفت دهید.
4. یک کاسه بزرگ بردارید و نان تست را درون آن بریزید.
5. سیبزمینی، سبزیها و نخودفرنگی را با هم مخلوط کنید و سپس روی نان تست بریزید.
6. حالا روغنزیتون را با کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، روی بقیه موادتان بریزید و هم بزنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست