املت اسفناج و پنیر
دوشنبه 26 بهمن 1394 9:26 AM
مواد لازم:
روغن مایع – یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ هم زده شده -3 عدد
اسفناج خرد شده – یک پیمانه
پیاز کوچک نازک برش زده – یک چهارم پیمانه
قارچ خرد شده – نصف پیمانه
سیر رنده شده – یک حبه
گوجه فرنگی خرد شده – نصف پیمانه
پنیر خرد شده – 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1.در یک کاسه، تخم مرغ، اسفناج، پیاز، قارچ ، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2.در ماهیتابه روغن بریزید و پس از گرم شدن، مخلوطی از تخم مرغ را در روغن بریزید و بگذارید خودش را بگیرد.
3. سپس داخل آن را با گوجه و پنیر پر و سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست