باز چرا تاپيك خورش كنگر نداريم مثلا انجمن اشپزيه ها بدويين زود زود درست كنين ببينم
الان فصله كنگره منم كه عاشق اين غذا
اول تيغاشو ميگيريم و پوستهاي نازك اطرافش رو جدا ميكنيم بعدش خلالي ميكنيم و ابپز ميكنيم بعدش كلي پياز داغ ميدرستيم و كنگرهارو ميريزيم توش و كمي هم اب گوشت ميريزيم تا مزه دار بشن .حتما زعفرون هم بزنين و خيلي كم رب . گوشت پخته شده خورشتي رو هم بذارين بغلش و دوست داشتين مثل ما اذريها گوجه بندازين تو خورشتتون و گرنه دوست ندارين اجباري نيست
كمي اخرسر ابليمو ميزنيد و برميداريم با كته هم كه ديگه محشرهههههههه آخ گشنم شد