اين دستور رو چند سال پيش از سايت سفره خونه برداشته بودم...اين خورشت رو با چلو سرو كنيد..
مرغ : ۲ عدد ران مرغ
رب انار : ۲ قاشق غ
رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غ
آب نارنج : ۱ قاشق غ
آلو : ۲/۱ پیمانه
پیاز : ۱ عدد متوسط
آب : ۲/۱ لیوان
ابتدا آلوها رو شسته و برای ۲ ساعت خیس میکنیم ( مقدار آلو بستگی به ذائقتون داره اما این مقدار کافیه )
بعد رانهای مرغ را سرخ کرده تا طلایی شود .پیاز را سرخ میکنیم بعد آلوها را تفت میدهیم .
بعد آب نارنج ، رب گوجه ، رب انار را به ترتیب اضافه کرده و تفت میدهیم و بعد مرغها را که سرخ کرده بودیم اضافه کرده و آب را هم اضافه میکنیم .میزاریم خورشتمون جوش بیاد .
بعد با حرارت ملایم ۱ تا ۲ ساعت میزاریم بپزه .
نکته :
میتونیم آلوها را نیم ساعت قبل از پخت اضافه کنیم .
میتونیم از گوشت سینه مرغ هم استفاده کنیم .
این خورش احتیاج به آب زیادی ندارد و آبی هم که بعد از پخت خورش میماند باید به غلظت رب انار سفت باشد
و امـــــــا :
من پياز داغ رو كمي بيشتر درست كردم... روي پياز داغ 1 ق رب گوجه براي كل مرغ هام تفت دادم و بعدش فلفل و زردچوبه كمي اضافه و تفت دادم.. مقدار حدود 5 يا 6 ق رب انار ترش + يك و نيم ليوان آب به مواد اضافه كردم + نمك...
مرغ ها رو جدا خوب طلايي كردم .
بعد مواد بالا رو روش ريختم...
حرارت رو كم كردم و گذاشتم خوب پخته بشه... آلو هم كمتر زدم..چون رب انارم ترش بود آب نارنج استفاده نكردم..