این خورش لبو رو به سک خودم درست می کنم تو اینترنت هم سرچ کردم که بلکه اگه شبیه این رسپی ای موجود بود با منبع بذارم ولی رسپی این شکلی ندیدم به هر حال خورش خوشمزه و خوشرنگیه
مواد لازم: (برای دو نفر)
پیاز متوسط یک عدد
ران مرغ یا مغز ران دو تکه
چغندر یک عدد متوسط
کره و روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران دم کشیده به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول پیاز را نگینی خرد کردم و در ترکیب کره و روغن ( یا هر کدام به تنهایی) سرخ می کردم و ادویه زدم یه دونه فلفل سبز فانتزی که یکم تند بود رو هم حلقه حلقه کردم ریختم تو این مرحله. بعد مرغ رو اضافه کرده و تفت دادم و در نهایت هم چغندر های خام مکعبی خرد شده ام ( میشه رنده کرد) رو اضافه کردم و یکم که تفت دادم دو لیوان آب جوش ریختم و چند تا قل که زد شعله رو کم کردم تا بپزه وقتی نیم پز شد مرغ ها رو از ظرف دراوردم و لبو ها رو با گوشتکوب کوبیدم تا پوره بشه ( می شه از غذاساز هم استفاده کرد) و گذاشتم رو حرارت یکم آب غوره ریختم واسه طعم دار شدنش ( من کلا غذاهای ترش دوست دارم میشه موقع تفت دادن مواد شکر اضافه کرد حتی) و وقتی خورش جا افتاد یکم زعقران دم کشیده ریختم توش و مرغ رو برگردوندم تو ظرف لبو و دو تا قل آخر و که زد خاموش کردم و تمام