بچه ها من دیشب خورش تره فرنگی درست کرده بودم...خوشمزه شده بود.
مثل خورش کرفس پزیدم..گوشت رو با پیاز داغ و ادویه پختم و تره فرنگی های خورد شده رو با جعفری ساطوری تفت دادم... بعدا فهمیدم که یه چیزیش کمه و اون هم نعناع بود دیدم یه عطر دهنده کم داره ها دفعه ی بعد نعنا هم به سبزی ها اضافه میکنم.
خلاصه سبزی های تفت خورده رو به گوشت اضافه کردم تا خوب جا بیفته .. وسطای پخت هم یه قاشق رب رو تفت دادم و تو خورش ریختم ..10 دقیقه آخر هم به خورش آبغوره اضافه کردم
همسری هم خوشش اومد فقط گفت مثل خورش کنگر شده و خنثی است و مزه خاصی نداره ولی همشو خورد
برای من که تجربه خوبی بود