شیرینی_لوز(تبریز)
جمعه 23 بهمن 1394 7:51 PM
شیرینی_لوز(تبریز)
بادام 150 تا 200 گرم
شکر 1 پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ 1 ق س
پودر قند 2 ق س
پسته کوبیده مقداری
برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام دارید. برای تهیه پودر بادام بادام را توی آب بخیسانید و بعد پوست آن را جدا کرده و یک روز بگذارید تا خشک شود سپس آسیاب کرده و الک کنید. پودر بادام باید خیلی نرم باشد. پودر قند را با پودر بادام مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر را با آب مخلوط کنید و بگذارید و روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید. باید مثل مربا شیره کشدار باشد.
بگذارید شیره خنک شود سپس با هم زن برقی بزنید به مدت 10 الی 15 دقیقه تا سفید و کشدار شود. زعفران را اضافه کرده چنددقبقه دوباره هم بزنید. پودر بادام را کم کم اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا به شکل خمبر در آید و به دست نچسبد.
داخل قالب مستطیل کاغذ روغنی بیندازید و مایع شیرینی را بریزید و پهن کنید و روی آن پسته بپاشید و با پشت قاشق صاف کنید.
نصف روز داخل یخچال بگذارید تا کاملا منسجم شود سپس برش بزنید.