اسنک اسفناج، میان وعده خونساز
دوشنبه 19 بهمن 1394 2:18 PM
وب سایت سوران: اسفناج یکی از مواد غذایی به اصطلاح خون ساز برای بدن است. به همین دلیل به جز گیاهخواران، خوردن آن به همه افراد توصیه می شود. در این مطلب طرز تهیه اسنک اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
1- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.
2- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.
3- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.
4- روی اونها مجددا" نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست