ساندویچ هات داگ با گوشت
شنبه 17 بهمن 1394 3:33 PM
مواد اولیه :
برای 8 نفر
گوشت قرمز 16 تکه (فیله نازک پخته شده)
پنیر چدار 56 گرم (ورقه و بعد تکه شده)
سوسیس هات داگ 8 عدد
کره 55 گرم (آب شده)
نان ساندویچ 8 عدد (نان هات داگ)
مواد اولیه سس :
پودر پیاز 1/4 قاشق چای خوری
سس سویا 1/2 قاشق چای خوری
عسل 2 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 1/2 قاشق چای خوری
سس باربیکیو 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
سس قرمز 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در یک کاسه مواد اولیه سس را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید و بعد کنار بگذارید.
سوسیس ها را از بسته دربیاورید و دور سوسیس ها دو عدد فیله و پنیر بپیچید و با خلال دندان آنها را محکم ببندید و آنها را روی سینی منقل کباب کنید تا اینکه پنیر ها آب شوند.
در زمانی که سوسیس ها آماده می شوند، داخل نان های هات داگ کره بمالید و آنها را روی سینی تست کنید تا طلایی شوند. وقتی سوسیس ها کاملا پخته شدند به وسیله خلال دندان از روی سینی بردارید و داخل نان ها قرار دهید و با سس آماده شده سرو نمایید.