0

ساندویچ هات داگ با گوشت

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

ساندویچ هات داگ با گوشت
شنبه 17 بهمن 1394  3:33 PM

 

ساندویچ هات داگ با گوشت

 

 

تبیان زنجان

 

مواد اولیه :

برای 8 نفر

گوشت قرمز 16 تکه (فیله نازک پخته شده)

پنیر چدار 56 گرم (ورقه و بعد تکه شده)

سوسیس هات داگ 8 عدد

کره 55 گرم (آب شده)

نان ساندویچ 8 عدد (نان هات داگ)

مواد اولیه سس :

پودر پیاز 1/4 قاشق چای خوری

سس سویا 1/2 قاشق چای خوری

عسل 2 قاشق غذاخوری

سرکه سیب 1/2 قاشق چای خوری

سس باربیکیو 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری

سس قرمز 1/4 فنجان + 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

در یک کاسه مواد اولیه سس را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید و بعد کنار بگذارید.

سوسیس ها را از بسته دربیاورید و دور سوسیس ها دو عدد فیله و پنیر بپیچید و با خلال دندان آنها را محکم ببندید و آنها را روی سینی منقل کباب کنید تا اینکه پنیر ها آب شوند.

در زمانی که سوسیس ها آماده می شوند، داخل نان های هات داگ کره بمالید و آنها را روی سینی تست کنید تا طلایی شوند. وقتی سوسیس ها کاملا پخته شدند به وسیله خلال دندان از روی سینی بردارید و داخل نان ها قرار دهید و با سس آماده شده سرو نمایید.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها