هات داگ پنیر و زیره
شنبه 17 بهمن 1394 3:27 PM
*هات داگ چهار عدد
*گوجه فرنگی کوچک دو عدد
*خیارشور شش عدد
*پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
*آویشن یک قاشق چایخوری
*زیره چهار قاشق چایخوری
*سس مایونز، سس خردل و روغن به میزان لازم
هات داگ را به صورت اریب برش می دهیم. در ظرفی پنیر، زیره و آویشن را مخلوط نموده و این مواد را به آرامی در شیارهای هات داگ گذاشته و فشار می دهیم تا پنیر به خورد آن برود. در تابه ای روغن ریخته و هات داگ را درون آن سرخ می کنیم، وقتی هات داگ کمی سرخ شد آن را از تابه در آورده، دو قاشق غذاخوری آب در تابه ریخته و دوباره هات داگ ها را درون تابه می گذاریم تا حجیم شوند. برای سرو این ساندویچ هم می توانید از سس مایونز و خردل، خیارشور و گوجه فرنگی استفاده کنید.
نکته:
اگر نمی توانید از سس مایونز استفاده کنید، با استفاده از ماست و خامه یک سس سفید برای ساندویچ تان آماده کنید.