پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز
چهارشنبه 14 بهمن 1394 2:01 PM
برنج و مرغ اسپانیایی غذایی خوش رنگ و لعاب و مطابق ذائقه ایرانی هاست. آن را به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه امتحان کنید.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
زمان آمادهسازی: 02 دقیقه و زمان پخت: 82 دقیقه است.
مواد لازم:
آب مرغ---800 میلی لیتر
ران مرغ----750 گرم
کنسرو گوجه فرنگی---400 گرم
برنج----2 پیمانه
نخود فرنگی پخته شده----½پیمانه
آرد---¼ پیمانه
فلفل دلمهای قرمز---2 عدد
برگ بو---2 عدد
سیر----2 حبه
پیاز--1 عدد
روغن زیتون---2 قاشق غذاخوری
پاپریکا---1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل---به مقدار لازم
زعفران---مقدار کمی
طرز تهیه:
1.دانههای فلفل دلمهای را خارج کرده و خرد کنید.
2.پیاز و سیرها را ریز خرد کنید.
3.تکههای مرغ را به همراه آرد, نمک و فلفل در یک کیسه زیپلاک قرار دهید. کیسه را ببندید و آن را تکان دهید تا تمام سطوح مرغها به آرد آغشته شود.
4.روغن زیتون را در یک ظرف روی شعله زیاد گرم کنید و مرغها را به طوری که پوست آنها رو به پایین قرار داشته باشد به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوهای شوند سرخ کنید.
5.آنها را برگردانید و سمت دیگرشان را نیز به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. سپس مرغها را در بشقاب قرار دهید.
6.پیاز، سیر و فلفل دلمهای را در روغن باقی مانده به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.
7.برگ بو، پاپریکا و زعفران را اضافه کنید و آنها را با بقیه مواد تفت دهید. سپس گوجهفرنگی و آب مرغ را بیافزایید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به جوش آید.
8.برنج را اضافه کنید و بدون اینکه درب ظرف را بگذارید اجازه دهید تا به مدت 8 دقیقه با بقیه مواد بجوشد.
9.مرغها را اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل به آنها بزنید. درب ظرف را بگذارید تا غذا به مدت 01 دقیقه دیگر بپزد.
10.در آخر ظرف را از روی شعله بردارید و نخودفرنگیها را به آن اضافه کنید و مجدداً درب ظرف را بگذارید تا به مدت 01 دقیقه دیگر با حرارت خودش کاملاً دم بکشد.