0

پلو مرغ اسپانیایی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز
چهارشنبه 14 بهمن 1394  2:01 PM

 

پلو مرغ اسپانیایی با نخودسبز

 

 

برنج و مرغ اسپانیایی غذایی خوش رنگ و لعاب و مطابق ذائقه ایرانی‮ هاست. آن را به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه امتحان کنید.‬‬

مناسب برای :4 نفر

 زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت 

زمان آماده‮سازی: 02 دقیقه و زمان پخت: 82 دقیقه است.‬

 

 مواد لازم:

آب مرغ---800 میلی لیتر

ران مرغ----750 گرم

کنسرو گوجه فرنگی---400 گرم

برنج----2 پیمانه

نخود فرنگی پخته شده----½پیمانه

آرد---¼ پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز---2 عدد

برگ بو---2 عدد

سیر----2 حبه

پیاز--1 عدد

روغن زیتون---2 قاشق غذاخوری

پاپریکا---1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل---به مقدار لازم

زعفران---مقدار کمی

 

طرز تهیه:

1.دانه‮های فلفل دلمه‮ای را خارج کرده و خرد کنید.‬‬

2.پیاز و سیرها را ریز خرد کنید.

3.تکه‌های مرغ‮ را به همراه آرد, نمک و فلفل در یک کیسه زیپلاک قرار دهید. کیسه را ببندید و آن را تکان دهید تا تمام سطوح مرغ‮ها به آرد آغشته شود.‬‬‬

4.روغن زیتون را در یک ظرف روی شعله زیاد گرم کنید و مرغ‮ها را به طوری که پوست آنها رو به پایین قرار داشته باشد به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه‮ای شوند سرخ کنید.‬‬

5.آنها را برگردانید و سمت دیگرشان را نیز به مدت 1 دقیقه سرخ کنید. سپس مرغ‮ها را در بشقاب قرار دهید.‬

6.پیاز، سیر و فلفل دلمه‮ای را در روغن باقی مانده به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.‬

7.برگ بو، پاپریکا و زعفران را اضافه کنید و آنها را با بقیه مواد تفت دهید. سپس گوجه‮فرنگی و آب مرغ را بیافزایید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا به جوش آید.‬

8.برنج را اضافه کنید و بدون اینکه درب ظرف را بگذارید اجازه دهید تا به مدت 8 دقیقه با بقیه مواد بجوشد.

9.مرغ‮ها را اضافه کنید و به مقدار کافی نمک و فلفل به آنها بزنید. درب ظرف را بگذارید تا غذا به مدت 01 دقیقه دیگر بپزد. ‬

10.در آخر ظرف را از روی شعله بردارید و نخودفرنگی‮ها را به آن اضافه کنید و مجدداً درب ظرف را بگذارید تا به مدت 01 دقیقه دیگر با حرارت خودش کاملاً دم بکشد.‬

 

 

تبیان زنجان

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها