0

پلو مرغ اسپانیایی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

پلو مرغ اسپانیایی
چهارشنبه 14 بهمن 1394  1:59 PM

 

پلو مرغ اسپانیایی

 

 پلو مرغ ساده اسپانیایی را می‌توانید به آسانی برای همین امشب آماده کنید.

مناسب برای :6 نفر 

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

آماده کردن و پختن این غذا کمی بیش از 1 ساعت زمان می‌برد.

ارزش غذایی این غذا به این ترتیب است؛‌

انرژی 2630 کیلوژول،‌ چربی اشباع 7.10 گرم،‌ مجموع چربی 28.10 گرم، مجموع کربوهیدرات 49.80 گرم، فیبر رژیمی 3.30 گرم، پروتئین 37.30 گرم، کلسترول 174.00 میلی گرم، سدیم 806 میلی‌گرم.

 

 مواد لازم:

گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره‌شده---400 گرم

عصاره مرغ--2 پیمانه

برنج---4 پیمانه

ساق مرغ---8 عدد

چوب دارچین---2 عدد

سیر---2 حبه

پیاز---1 عدد

فلفل دلمه‌ای---1 عدد

سرکه سفید---2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون---2 قاشق غذاخوری

زیره---2 قاشق چای‌خوری

پاپریکای ملایم----2 قاشق چای‌خوری

زردچوبه---1 قاشق چای‌خوری

پودر چیلی---¼ قاشق چای‌خوری

جعفری خرد شده---به مقدار لازم

زیتون سیاه بدون هسته---به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1.پیاز را خرد کنید.

2.سیر را خرد کنید.

3.گوجه‌فرنگی را خرد کنید.

4.نیمی از روغن را در قابلمه روی شعله متوسط حرارت دهید. مرغ را اضافه کنید. آنها را برای 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید و گهگاهی برگردانید تا رنگ بگیرند. سپس به بشقابی منتقل شان کنید.

5.باقی روغن، پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را به تابه اضافه کنید. برای 2 تا 3 دقیقه آنها را تفت دهید تا نرم شوند.

6.زردچوبه، زیره، پاپریکا، دارچین و چیلی را اضافه کنید و برای 1 دقیقه آنها را سرخ نمایید تا عطرشان بلند شود.

7.سرکه، گوجه، عصاره مرغ، برنج و مرغ را بیافزایید. مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند. در ظرف را بگذارید تا مواد جوش بیایند.

8.سپس شعله را متوسط کرده تا آب مرغ و مخلوط به خورد برنج برود.

9.سپس در قابلمه را بسته و برنج را دم می‌اندازیم تا آماده شود.

10.جعفری و زیتون‌ها را زمان سرو اضافه کرده و نوش جان کنید.

 

 

تبیان زنجان

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها