0

سوپ سیر

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سوپ سیر برشته با سیب زمینی
چهارشنبه 14 بهمن 1394  1:41 PM

 

سوپ سیر برشته با سیب زمینی

 

سوپ سیر برشته با سیب زمینی

 

 

ترکیب سیب زمینی و پیاز در این سوپ،بهمراه سیر برشته شده در فر، آنرا لطیف و خوشمزه می کند. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه این سوپ آشنا می شوید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیر: 1 بوته بزرگ حدود 100 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: 1 عدد، خرد شده

تره فرنگی: 2 عدد، ریز خرد شده

سیب زمینی: 2 و 4/3 پیمانه، ریز خرد شده

آب مرغ: 5 پیمانه

برگ بو: 1 عدد

خامه: 3/2 پیمانه

نمک و فلفل: به مقدار لازم

آبلیمو تازه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله 1 - سیر را حبه حبه کرده، پوست گرفته و در سینی فر قرار دهید، به کمک قلمو کمی روغن روی آنها مالیده و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلائی شوند.

مرحله 2 - روغن را در قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، تره فرنگی را که ریز خرد کرده اید و پیاز خرد شده را افزوده، درب قابلمه را گذاشته تا برای 3 دقیقه بپزند و نرم شوند.

مرحله 3 - سیب زمینی، سیر برشته شده، برگ بو و آب مرغ را اضافه کنید، نمک و فلفل آنرا تست کرده و اجازه دهید بجوش آیند. سپس درب قابلمه را گذاشته و به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا سبزیجات نرم شوند، سپس برگ بو را خارج کنید.

مرحله 4 - سوپ را که کمی سرد شده است در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا یکدست شود.

مرحله 5 - سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه و در صورت تمایل چند قطره آبلیمو افزوده و اجازه دهید سوپ گرم شود، سپس در سوپخوری ریخته و با سیب زمینی سرخ شده و سبزی تازه تزئین کرده و سرو نمائید.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها