2 قاشق چای خوری روغن زیتون، به علاوه کمی بیشتر برای مالیدن روی بادمجان قبل از سرخ کردن
1 عدد پیاز قرمز، ریز شده
به اندازۀ یک قوطی لوبیا سفید (از قبل خیس شده و پخته شده)
یک چهارم فنجان فلفل دلمه ای سبز، ریز شده
نصف یک بادمجان (باید برابر یک فنجان پر شود)
یک چهارم جعفری تازه، خرد شده
1 قاشق غذا خوری دانۀ کاج یا هر مغز دلخواهی
1 حبه سبر، له شده
1 قاشق چای خوری نمک دریا
1 قاشق چای خوری زیرۀ سبز، آسیاب شده
نصف فنجان هوموس کلاسیک
1 فنجان خرده نان
گوجه فرنگی، خرد شده برای ساندویچ
کاهو، برای ساندویچ
طرز تهیه برگر بادمجان:
1. برای آماده کردن برگرها، ابتدا فر را روی 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
2. بادمجان را به قطعات نیم سانتی متری خرد کرده و هر طرف آنها را با روغن زیتون چرب کنید و در فر بگذارید.
3. به مدت 10 دقیقه یک طرف آنها را بپزید و سپس برای 5 دقیقه طرف دیگر را بپزید.
4. وقتی بادمجان آماده شده و آن را از فر در آوردید، درجه فر را روی 400 فارنهایت قرار دهید.
5. درحالیکه بادمجان برشته می شود، پیاز را ریز کرده و 2 قاشق چای خوری روغن زیتون در یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط به مدت 15 تا 20 دقیقه آن را تفت بدهید تا وقتی پیازها نرم شوند.
6. بادمجان، پیاز، لوبیاها، فلفل دلمه ای، جعفری، مغزها، سیر، نمک دریا و زیرۀ سبز را در یک کاسۀ بزرگ بریزید.
7. هوموس را اضافه کنید و هم بزنید.
8. مخلوط را در یک دستگاه مخلوط کن بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. باید فقط 15 ثانیه طول بکشد.
9. مخلوط را به کاسه دوباره برگردانید، خرده های نان را اضافه کرده و هم بزنید و از دستانتان برای درست کردن چهار برگر بزرگ استفاده کنید.
10. برگرها را روی کاغذ فویل چرب شده با روغن زیتون قرار دهید و به مدت 45 دقیقه در فر 400 درجه بپزید، ( بعد از 25 دقیقه، آن را برگردانید و دوباره بپزید.)
11. برگرها را از فر در آورید، گوجه ها و کاهو ها را روی برگرتان قرار دهید و میل کنید!
برای سرو همبرگر، هم می توانید از سس ارده استفاده کنید و هم از هوموس. در هر دو شیوه، برگر بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم برای سس ارده:
یک سوم فنجان اردۀ کنجد
یک سوم فنجان آب
یک چهارم فنجان بعلاوۀ 1 قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
2 حبه سیر، ریز شده
سه چهارم قاشق چای خوری نمک دریا
طرز تهیه سس ارده:
تمام مواد را در دستگاه مخلوط کن بریزید و بخوبی مخلوط کنید.