0

شامی بادمجان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

شامی بادمجان
چهارشنبه 14 بهمن 1394  1:25 PM

شامی بادمجان
دستور از خانم مریم درودیان (مجله آشپزی مثبت جدید شماره4)

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان متوسط 5 عدد
برنج پخته 1/2 پیمانه
سبزی معطر خرد شده(شامل نعنا،ترخون،مرزه و ریحان) 3 ق س
تخم مرغ 2عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم
نمک،فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دارچین(به دلخواه) 1ق چ
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

روش پخت:

1* بادمجان ها را پوست بگیرید.به مدت 20 دقیقه داخل محلول آب و نمک بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود.سپس بیرون اورده و بااب سرد ابکشی و خشک کنید.درتابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهیدوبادمجانها را درروغن سرخ کنید.
2* بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بگذارید و وقتی خنک شدند همه را درکاسه ای بزرگ ریخته و له کنید.
3* گوشت و سبزیهای معطر را اضافه کرده و مخلوط کنید.تخم مرغ ها را در کاسه ای جدا بشکنید سپس هم بزنید تا از لختگی دربیایندو بعد به مواد قبلی بیفزایید.
4* نمک ،فلفل ،زردچوبه ،برنج پخته و دارچین را هم بریزید و خوب مخلوط کنید. در یک تابه روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید.از مایه شامی به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید.
5* وقتی دو طرف شامی سرخ شد، آن را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود.سپس آن را در ظرف سرو گذاشته و تزیین کنید.
نکته: اگر احساس کردید مایه شامی کمی شل است می توانید 2 تا3 قاشق سوپخوری پودر نان به آن اضافه کنید.
تجربیات خودم:
1* از برنجی که از ظهر باقی مونده بود استفاده کردم.
2* از بادمجون های سرخ شده فریزری استفاده کردم.
3* از سبزیجات معطر خشک استفاده کردم.
4* مهمترین نکته اینکه : همسرم خوشش اومد و گفت:" برای تنوع خوبه!!!!" نیما جونم که بادمجون نمیخوره هم گفت :" مامان بهتره از این به بعد همون گوشت رو بریزی کتلت درست کنی که منم بخورم."شامی بادمجان

 

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	DSC06974.jpg
بازدید:	1
اندازه:	161.4 کیلوبایت
شناسه:	251562   

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها