0

شامي نارنجي

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

شامي نارنجي
چهارشنبه 14 بهمن 1394  1:19 PM

شامي نارنجيشامي نارنجي

دستور اين شامي از شف طيبه عزيز هستش:

عدس قرمز 125 گرم
پیاز 1عدد
هویج ریز رنده شده 250گرم
پنیر چدار 100 گرم
آرد سوخاری 150 گرم
کنجد 35 گرم( ولی من خیلی بیشتر ریختم. تقریبا نصفی آرد نصفی کنجد)
تخم مرغ 2عدد
نمک و فلفل

عدس رو با دو لیوان آب بذارید بپزه تا نرم بشه.هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره. اگه آبش کم شد بهش آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته باشه.بذارید سرد شه. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل میکسش کنید.
عدس رو با دو لیوان آب بذارید بپزه تا نرم بشه.هر از گاهی هم بزنید که ته نگیره. اگه آبش کم شد بهش آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته باشه(مثل توی تصویر) .بذارید سرد شه. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل میکسش کنید.

مخلوط کاملا نرمی بدست میاد ولی اونقدر خمیری نیست که بتونه به تنهایی فرم خودش رو حفظ کنه

کنجد و آرد سوخاری رو مخلوط کنید و تخم مرغها رو هم با 2 ق غ آب توی یک کاسه بزنید تا یکنواخت بشه.

با یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتون بریزید و گلوله اش کنید ( اگه دستتون رو مرتب خیس کنید ، به دستتون نمی چسبه) و بعد توی تخم مرغ بغلطونید و بعد هم توی کنجد. کمی با کف دست بهش فشار بدید که پهن بشه. همه رو توی یک سینی که کاغذ روغنی کفش گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت توی فریزر بذارید. میتونید در همین مرحله چندتا چندتا توی زیپ لاک بسته بندیش کنید و فریز کنید برای هر موقع که عجله داشتید و وقت غذا ساختن ندارید. خیلی راحت از فریزر در آرید و مستقیما توی روغن داغ سرخش کنید و نوش جان کنید..
حالا با رو غنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشون کنید. هر طرف 3 دقیقه. تا زمانی که طلایی بشن

..........

من توي تخم مرغ علاوه بر 2 ق آب ، نمك و كمي فلفل سياه و كمي عصاره زعفرون هم زدم..

از پودر سوخاري فلفلي استفاده كردم..

از 2 نوع پنير پيتزايي كه براي پيتزا و لازانيا استفاده مي كنم توي مواد ريختم..


مواد من اصلا به دست نمي چسبيد و راحت از مواد برمي داشتم و كف دستم گرد مي كردم...

هويچ هاي رنده شده + عدس قرمزهاي پخته شده:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شامي1.jpg
بازدید:	0
اندازه:	73.3 کیلوبایت
شناسه:	247163

مواد تركيب شده براي شامي نارنجي ( كمي از آب هويچ هاي رنده شده رو گرفتم ولي آب پياز رو مخلوطش كردم):

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شامي2.jpg
بازدید:	0
اندازه:	94.9 کیلوبایت
شناسه:	247164

پودر سوخاري فلفلي + كنجد:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شامي3.jpg
بازدید:	0
اندازه:	115.8 کیلوبایت
شناسه:	247165

تخم مرغ + 2 ق آب + فلفل و نمك و كمي عصاره زعفران:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شامي4.jpg
بازدید:	0
اندازه:	68.3 کیلوبایت
شناسه:	247166

شامي هاي آماده براي نيم ساعت استراخت در فريزر:

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شامي5.jpg
بازدید:	0
اندازه:	122.2 کیلوبایت
شناسه:	247169

شامي نارنجي آماده شده:

 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	شامي نارنجي2.jpg
بازدید:	0
اندازه:	105.8 کیلوبایت
شناسه:	247168

دوستان فقط يه نكته: من تعدادي رو كوچيكتر و نازكتر گرفته بودم خيلييي خوشمزه تر بودن اگر درست مي كنيد حتما نازك تر بگيريد.

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها