پاسخ به:جایگاه ورزش قبل و بعد از انقلاب
یک شنبه 11 بهمن 1394 11:16 PM
سلام علیکم به نظر من ورزش در قبل از انقلاب بخصوص در فوتبال دور از امکانات مادی و برنامه ریزی طولانی مدت بود که این در عین حال باعث میشد که ورزشکاران با جان دل و مقطعی در همان دوره زحمت بکشند و نتیجه مقطعی بعضی مواقع بگیرندولی در طولانی مدت نتیجه نگیرند چون برنامه ریزی خوب نداشتیم و امکانات تدریس فوتبال به روز نمیشد و برای فوتبال نوین سرمایه گذاری نداشتیم .تماشاگرها از جان و دل برای دیدن بازی میآمدندو تماشاگر نما نداشتیم و دلال باشگاهها وجود نداشت وهزاران مشکل دیگر که متاسفانه بعد از بالارفتن بودجه و بکارگیری امکانات به روز دنیا بجای ایکه فوتبال ترقی کند اخلاق و بازی جوانمردانه جای خود را به بی اخلاقی و بازی ناجوانمردانه داد وبا قراردادهای کاذب و میلیاردی فوتبالیست با غیرت که با جان ودل بازی میکرد حال با دیر رسیدن پولش بد بازی میکند و سکایت میکند از ندادن حقوقش .حقوقی که یک فصل آن دهها برابر حقوق یک عمر کارکردن یه کارمند است یعنی کل بازنشستگی یه کارمند را حداقل ده برابر کنند و حقوق فوتبالیست بعد از انقلاب را حدس بزنید
متاسفانه فوتبال پولی جایگزبن فوتبال غیرتمند شده
در مورد والیبال الحمدلله برعکس فوتبال اوضاع بهتر شده واین مسلما نشانه صداقت کاری فدراسیون والیبال میباشد که هزینه کرده است
در مورد کشتی به نظر من صد در صد نمیتوان گفت بد یا خوب شده چون هنوز ایران تیمی خوب ندارد و هنوز به صورت انفرادی مقام کسب میکنند به نظر من با برنامه ریزی بهتر و به روز شدن و بودجه بیشتر برای امکانات بهتر و تشویق گروهی کارساز خواهد بود تا مقام تیمی را هم علاوه بر کسب مقام انفرادی شاهد باشیم .ولی درهمین جا خدا قوت میگم به تمامی کسانی که غیور مردانه تلاش میکنند برای سر افرازی پرچم مقدس ایران اسلامی
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم