0

شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی

maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

پاسخ به:شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی
چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:40 AM

شهید معین / مصطفی
دسته: شهدای دانش آموز، شهدای ورزشکار،
پاسخ به:شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی

مشخصات
نام : معین / مصطفی
نام پدر : احمد
تاریخ تولد : ۱۳۴۳-۰۵-۱۵
محل تولد : نجف آباد
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۴-۲۳
محل شهادت : شلمچه – رمضان
شهرستان : نجف آباد
یگان : بسیج - لشکر8زرهی نجف اشرف
مسئولیت :
تحصیلات : دوم متوسطه تجربی / ورزش کاراته
محل تحصیل :
گلزار : جنت الشهدا نجف آباد

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم
وصیت نامه شهید مصطفی معین
یا ایها الذین امنوا هل ادلکم علی تجاره تنجیکم من عذاب الیم. تومنون بالله و رسوله و تجاهدون فی سبیل الله باموالکم و انفسکم ذالکم خیر لکم ان کنتم تعملون ( سوره صف آیه 10و11)
ای اهل ایمان آیا شما را به تجارتی سودمند که شما را از عذاب دردناکک نجات بخشد دلالت کنم.
هشدار دهم ان تجارت این است که بخدا و رسول او ایمان اورد. و به مال وجان در راه خدا جهاد کنید. این کار از هر تجارتی سودمند بهتر است اگر دانا باشد.
درود به رهبر کبیر انقلاب اسلامی و درود به تمامی شهیدان راه حق و عدالت که در ادامه راه پیامبر خدا او ادامه راه حسین و ادامه صحنه های حق و باطل و ادامه کربلا باز کربلایی در خوزستان ایران بپا شد و یزیدیان و حسینیان با هم روبرو شدند چونکه یزیدیان به خود نمی خریدند که حسین باشد و طاقت حسین را نداشتند. چون که می ترسیدند حسین بر علیه ظلم آنها قیام کند. ولی اگر حسین با شهادتش حقانیت خود را به دنیا اعلام کرد. ولی این بار ما به امید خدا هم با شهادتمان و هم با پیروزیمان بر علیه کفر جهانی، مستضعفین جهان را از زیر بار ستم رها خواهیم کرد و به راه خدا دعوت می کنیم و حکومت علی را به سرتا سر دنیا اعلام و استوار می کنیم. و اینک سخنم با شما ای پدران و مادران شهیدان بدانید که در دنیاو آخرت درجه ای بزرگتر ازشهادت نیست و بدانید شهید همچون قلب در جامعه می تپد. و به جامعه خون می دهد تا جامعه به حیات خود ادامه دهد.
باز هم بدانید که تا خون یاسر و سمیه از یاران پیامبر نریزد و تا علی در محراب عبادت شمشیر بر فرقش نخورد و باز هم بدانید که تا خون حسین و یارانش در صحرای سوزان کربلا بر زمین نریزید و تا 15 خرداد 42 و کربلای 17شهریور 57 برقرار نشود موجود پیدا نکند تا خون ادامه دهندگان راه حسین در ریگهای داغ بیانها و شهر های خوزستان نریزد . دین خدا به دست من و شما نمی رسد. و خدایا من با صراحت می گویم و تو نیز شاهدی که هر روز که می گذرد در این پیکار سرنوشت ساز چقدر دست و پا که قطع می شود چقدر چشمها که کور می شود و چه افرادی که ناقص العضو می شوندو فلج می شوند.
چه طفلانی که یتیم می شوندو بی سرپرست و چه ناله هایی که از دل یتیمان و از دل مادران جوان از دست داده به اسمان بلند است. ای خدا تو نپسند که همه این خونها بر زمین بریزد. و عده ای بشینند و فقط پستها و مقامها را بین خود تقسیم و این تقسیم همه نه از روی لیاقت بلکه از روی دیده ها گروهی وغیره.
شما را به خدا قسم دست از این گروه بازیها بردارید و قلب امام را بیش از این رنج ندهید و این سخن هم از من که این گروهبازیها جز تفرقه و اختلاف حاصلی ندارد .
و وصیتم به پدر و مادرم ، پدر و مادر عزیزم اگر چه فرزند خوبی برای شما نبودم ولی شما پدر ومادر خوبی برای من بودید از خدا می خواهم که اگر من به شما بدی کردم مرا ببخشید و از شما هم می خواهم که مرا حلال کنید. اگر چه من حق فرزندی را به شما ادا نکردم، ای پدر ومادر عزیز اگر من در این راه شهید شدم افتخار کنید و خوشحال باشید از این که چنین حاصلی به عمل آورده اید اگر من شهید شدم در راه خدا صبر کنید که اگر صبر کنید در پیش خدا اجری عظیم برای شما است.
اگر کشته شدم مقداری نماز و روزه از من قضا شده که احتیاط یک سال نماز و روزه برای من بجا آورید و اگر چیزی دیگر می دارم خرج مجلس ترحیم کنید و مبلغ 1000تومان به دبیرستان می دهید تا برای کتابخانه دبیرستان کتاب بخرند و دانش آموزان از آن استفاده کنند. این پول را به محمدی مسئول تربیتی دبیرستان دهقان بدهید تا کتاب تهیه کند. وصیتم به بچها محمد حسن- مرتضی- مصطفی- عزت این است که درسهای خود را خوب بخوانید تا خدا از دست شما راضی باشد. اگر شما درس نخوانید بی دینها درس می خوانند و بر سر شما و فرزندان شما مسلط می شوند و کاری با شما می کنند که در گذشته کردند.والسلام.مهدی معین

تشکرات از این پست
pebdani
دسترسی سریع به انجمن ها