0

شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی

maman1589332
maman1589332
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

پاسخ به:شهداء دانش آموز و دانشجو یان انقلابی
چهارشنبه 14 بهمن 1394  12:33 AM

http://khayyen.ir/files/shahid/1063.jpg

شهید ابراهیمی / عباس
دسته: شهدای دانش آموز،

مشخصات
نام : ابراهیمی / عباس
نام پدر : فتع الله
تاریخ تولد : ۱۳۴۹-۰۶-۲۸
محل تولد : تهران
تاریخ شهادت : ۱۳۶۵-۱۰-۰۴
محل شهادت : نهر خین - کربلای 4
شهرستان : همدان
یگان : انصارالحسین
مسئولیت : غواص
تحصیلات : بسیج
محل تحصیل :
گلزار : باغ بهشت همدان

زندگی نامه
]

متولد1348 تهران تا قبل از پیروزی انقلاب در تهرات و سپس با خانواده به همدان نقل مکان نمودند سه بار به جبهه از طریق بسیج اعزام و دوره غواصی را در سد گتوند دزفول را طی نموده و در عملیات کربلای 4 در منطقه عمومی ام لرصاص به شهادت رسید و پیکر پاکش 10 سال بعد کشف و به همدان منتقل شد.

http://khayyen.ir/files/shahid/2112.jpg

شهید ابراهیمی سهروفیروزانی / غلامرضا
دسته: شهدای دانش آموز،

مشخصات
نام : ابراهیمی سهروفیروزانی / غلامرضا
نام پدر : قدیرعلی
تاریخ تولد : ۱۳۴۲-۰۳-۲۳
محل تولد : سهروفیروزان پیربکران
تاریخ شهادت : ۱۳۶۱-۰۲-۲۰
محل شهادت :
شهرستان : فلاورجان
یگان :
مسئولیت :
تحصیلات :
محل تحصیل :
گلزار : گلزار شهدای سهروفیروزان

وصیت نامه

بسم الرب الشهدا ء و صالحین 
((ولاتحسبن الذین قتلوا فى سبیل الله امواتا احیاء عند ربهم یرزقون ))
با عرض درود و سلام بر رهبر انقلاب اسلامى و شهیدان راه انقلاب اسلامى و سلام بر شما اى پدر و مادر عزیزم امیدوارم مرا ببخشید. من خیاى شما را اذیت کردم . بخدا خیلى پشیمانم ولى دیگر ایده‌اى ندارم بجز اینکه رضـاى شما را به دست آورم و باز مرا ببخشید .
خوب کارهایى که شما پس از رفتن من باید انجام بدهید . اول سه سال براى آمرزش من و راحتى روح من نماز و روزه برایم بگیرید . البته اگر خودتان نتوانستید یک فرد لایق را پیدا کنید که نماز و روزه مرا بگیرد .
پدر و مادر واقعا مهربانم ، من فرزند نامهربانى براى شما بودم ، امیدوارم اگر شهید شدم مرا در مزار خودمان بخاک بسپارید .
دوم اینکه ، نه کسى پول بدهکارم و نه طلبکار، فقط به شما پدر و مادرم بدهکارم.که اگر زنده ماندم جبران مى‌کنم
و اگر نبودم مرا ببخشید که نتوانستم بدهیم را ادا کنم .((به امید آنروز ))
سوم: پس از شهادت من ناراحت نشوید و مثل پدر و مادر دیگر شهداء خوشحال باشید و باید افتخار کنید که چنین فرزندى را تحویل جامعه داده‌اید و تنها خواهــش که دارم پس از مردن من هیچ گریه نکنید و تشکیلاتى هم فراهم نکنید در عوض این تشکیلات کمکى به مجروحین و مستضعفین کنید .
پولى که براى مراسم هفته و سال مى‌خواهید خرج کنید خرج ساختن مسجد کنید . البته این چیز ناقابلى است که در راه خدا مى‌دهم . ولى امیدوارم که با خون خود کمکى به انقلاب اسلامى و پیشرفت آن کرده‌باشیم ما کار روى این زمین براى خدا انجام نداده‌ایم بجز گناه .
پس امیدوارم با خون خود گناهى که کرده‌ام پاک شود و آمرزیده بسوى خدا بروم .
از قول من از تمام اقوام و دوستان خداحافظى کنید و سلام مرا به آنها برسانید .

تشکرات از این پست
pebdani
دسترسی سریع به انجمن ها