پنکیک_سیب
جمعه 9 بهمن 1394 7:39 PM
#پنکیک_سیب
مواد اولیه :
آرد 2پیمانه
شكر 1پیمانه
شیر 2پیمانه
تخم مرغ 1عدد
سیب (پوره شده) 1عدد
كره 3قاشق مرباخوری
وانیل 2قاشق چایخوری
بیكینگ پودر نصف قاشق چایخوری
دارچین 2قاشق چایخوری
عسل به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شكر، وانیل، دارچین، بیكینگپودر، سیب، شیر و تخممرغ را با هم مخلوط كرده و با چنگال دو تا سه دقیقه هم میزنیم. با یك ملاقه متوسط از مواد، درون تابهای كه با كره چرب كردهایم، پهن كرده و دو طرف آن را سرخ میكنیم. وقتی پخت روی آن را با عسل و پودر دارچین تزیین میكنیم.
نكات:
1)معمولا پنكیك را در تابه خیلی كوچك میپزند و چند عدد از آن را روی هم قرار میدهند.
2)مقدار عسل روی پنكیك با توجه به ذائقه شما متفاوت است.
3)برای تهیه پوره سیب پوست آن را بكنید و بعد از جدا كردن چوب و دانه آن را میكس كنید.
(مهام:این مقدار مواد تقریبا برای 10 عدد پنکک به قطر 10 سانت میباشد)
نوش جان