پیتزای خانگی
جمعه 9 بهمن 1394 7:02 PM
بدون فر پیتزای خانگی بپزید👇👇
برای 8 عدد پیتزای کوچک
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
زمان پخت : 6 – 8 دقیقه
مواد لازم خمیر پیتزا
آرد
3 و نیم – 4 فنجان
مخمر فوری پیتزا
1 بسته حدود 21 گرم
شکر
1 ق غ
نمک
1 – 1 و نیم ق چ
آب خیلی گرم حدود 60 درجه
1 و یک سوم فنجان
روغن زیتون
یک سوم فنجان
آرد اضافه
برای ورز دادن
مواد لازم روی پیتزا
سوسیس پخته و خرد شده
225 گرم
پنیر موزارلا رنده شده
2 فنجان
فلفل قرمز شیرین خرده شده
نصف فنجان
ریحان تازه
طرز تهیه :
در این مقاله به شما آموزش میدهیم بدون فر پیتزای خانگی بپزید .
تابه گریل یا یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود .
2 فنجان آرد ، مخمر ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید . آب خیلی گرم را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شوند . مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید و دور پره خمیر گیر همزن جمع شود .
خمیر را جع کرده و روی سطح آرد پاشی شده حدود 5 دقیقه ورز دهید .
خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سطح آرد پاشی شده به اندازه ی دایره های 20 سانتی پهن کنید
با دست خمیر را برداشته روی تابه گریل به مدت 3 – 4 دقیقه طبخ نمایید تا زمانی که کف نانها کمی قهوه ای شود و روی خمیر خودش را بگیرد .
نان را از تابه گریل روی یک سینی منتقل کنید .
کمی سس به دلخواه روی نان کشید و مواد روی پیتزا را به دلخواه و سلیقه خودتان رویش بگذارید .
دوباره نان ها را به مدت 3 – 4 دقیقه در تابه گریل گذاشته تا کف نان ها کاملا قهوه ای شده و پنیر رویشان ذوب شود .
میتوانید برای بهتر ذوب شدن پنیر در تابه را بگذارید .
بعد از اتمام پخت روی پیتزا ریحان خرد شده ریخته و میل نمایید .