پاسخ به:خورش به
پنج شنبه 8 بهمن 1394 12:34 PM
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
به 1 عدد (درشت باشد) شسته و از وسط دو نیم کرده و تخمهاشو در بیارید و مثل پر ،پرتقال ریز کنید خیلی باریک نکنید که زود له میشود.
آلو خشک 15 عدد
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم(قطعات خیلی ریز نکنید مثل قورمه سبزی باشد)
زعفران آب کرده 2 ق غ(غلیظ باشد)
پیاز داغ 3 ق غ
روغن به میزان لازم
نمک کمی
شکر 3 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را با پیاز داغ در قابلمه تفت میدهیم تا کمی رنگ گوشت تغییر کند کمی زرد چوبه و فلفل سیاه (زیاد نه)اضافه کنید و 2 لیوان آی سرد بریزید تا بجوش آید و بعد از نیم ساعت آلوها ر اضافه کنید.
به ها را در ماهی تابه جدا با مقداری روغن تفت دهید به اندازه ای که کمی قرمز رنگ شود .شکر ها روی به ها ریخته ودرب ظرف را بگذارید و 5 دقیقه بعد ریز تاوه را خاموش کنید .
نیم ساعت تا 45 دقیقه مانده به زما ن سرو به ها را به گوشتها اضافه کنید(آب گوشتها زیاد نباشد)زعفزان را اضافه کنید بعد از یک ربع مزه خورش را بچشید اگر مزه شیرینتر دوست داشتید شکر اضافه کنید .درب قابلمه را بگذارید تا خورش جا بیفتد اگر زمان بیشتری از 45 دقیقه زمان نیاز داشت این زمان را برای پخت در نظر بگیرید.این خورش در زمان سرو آب و روغنی باید باشد. کمی نمک هم اضافه کنید.(سر ق چ)
(این اندازه مواد اندازه یک ظرف پیرکس متوسط(از 3 تایی ها میشود)اگر برای مهمانی 25 نفره با یا 6 نوع غذا دارید این مقدار کافی است. امیدوارم خوشتون بیاد و درست کنید.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی