0

خورش مرغ و آلو

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش مرغ و آلو
پنج شنبه 8 بهمن 1394  12:31 PM

خورش مرغ و آلو و پیاز داغ


مواد لازم برای 4 نفر:


ران مرغ.....................4 عدد

آلو کاشان....................100 گرم

پیاز..................5 عدد

گوجه فرنگی....................2 عدد

آب غوره.........................3-4 قاشق سوپ خوری.

رب گوجه فرنگی.........................نصف قاشق سوپ خوری.

نمک و فلفل و زرد چوبه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه:

آلو ها رو جدا گونه میپزیم.

مرغ رو به روش معمول میپزیم.بهتره که پیاز رو ورقه ورقه کرده و مرغ ها رو بچینیم روشون.خیلی کم آب اضافه میکنیم (یکی دو قاشق)و زیرش رو خیلی کم میکنیم.به مرغ نمک و زرد چوبه میزنیم و میذاریم مرغ نیم پز بشه.یعنی بهتره ران ها رو طوری رو پیاز قرار میدیم رو که خونابه ها روی پیاز ریخته بشه و بعد پیاز ها رو میریزم دور و دوباره یه پیاز دیگه ورقه ورقه کرده و مرغ های نیم پز شده رو میچینیم روشون.

یک لیوان آب اضافه میکنیم و دوباره میذاریم مرغ با حرارت کم بپزه.

پیاز ها رو نگینی کرده و سرخ میکنیم تا طلایی بشه.

پوست گوجه فرنگی رو مییگریم و نگینی خورد میکینم و میذاریم کنار.

وقتی مرغ کمی آب اندخت ، از آب خودش بر میداریم و میریزیم تو یک لیوان و نصف قاشق سوپ خوری رب گوجه و کمی زعفران و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و هم میزنیم و با قاشق میریزیم روی مرغ ها.

آلو ها و گوجه فرنگی و پیاز داغ و آب غوره رو اضافه میکنیم و میذاریم خورش جا بیفته.

کمی زعفران رو مرغ ها میپاشیم تا خوش رنگ تر بشه.

نوش جان.پاسخ به:خورش مرغ و آلو

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_4188 (Medium).jpg
بازدید:	3
اندازه:	85.4 کیلوبایت
شناسه:	26109

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها