نمک و فلفل و زرد چوبه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه:
آلو ها رو جدا گونه میپزیم.
مرغ رو به روش معمول میپزیم.بهتره که پیاز رو ورقه ورقه کرده و مرغ ها رو بچینیم روشون.خیلی کم آب اضافه میکنیم (یکی دو قاشق)و زیرش رو خیلی کم میکنیم.به مرغ نمک و زرد چوبه میزنیم و میذاریم مرغ نیم پز بشه.یعنی بهتره ران ها رو طوری رو پیاز قرار میدیم رو که خونابه ها روی پیاز ریخته بشه و بعد پیاز ها رو میریزم دور و دوباره یه پیاز دیگه ورقه ورقه کرده و مرغ های نیم پز شده رو میچینیم روشون.
یک لیوان آب اضافه میکنیم و دوباره میذاریم مرغ با حرارت کم بپزه.
پیاز ها رو نگینی کرده و سرخ میکنیم تا طلایی بشه.
پوست گوجه فرنگی رو مییگریم و نگینی خورد میکینم و میذاریم کنار.
وقتی مرغ کمی آب اندخت ، از آب خودش بر میداریم و میریزیم تو یک لیوان و نصف قاشق سوپ خوری رب گوجه و کمی زعفران و نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه میکنیم و هم میزنیم و با قاشق میریزیم روی مرغ ها.
آلو ها و گوجه فرنگی و پیاز داغ و آب غوره رو اضافه میکنیم و میذاریم خورش جا بیفته.
کمی زعفران رو مرغ ها میپاشیم تا خوش رنگ تر بشه.
نوش جان.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی