لپه : به ازای هر نفر 2 قاشق غذاخوری (من خودم زیاد میریزم )
رب :1-2 قاشق غذاخوری
زردچوبه -زعفران-نمک و فلفل
ابلیمو :1 قاشق (اختیاری)
طرز تهیه:
پیاز رو خرد میکنیم وتوی قابلمه با مقداری روغن تفت میدیم زردچوبه رو اضافه کرده سپس مرغ را هم به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی تفت داده شه سپس لپه رو هم بمدت 2-3 دقیقه تفت میدیم بعد حدود 2 لیوان اب گرم به خورشت اضافه میکنیم بعد از اینکه از پخت لپه مطمین شدیم رب و الو ها رو که از قبل خیس کرده بودیم(معمولا نیم ساعت اخر) اضافه میکنیم
نمک و فلفل هم یادتون نره
در ضمن من اخر کار پودر زعفران و ا قاشق ابلیمو اضافه میکنم
ابلیمو برای طعم ملس این خورشته و اضافه کردنش اختیاریه
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی