0

طرز تهیه سالاد لوبیا سبز

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

سالاد لوبیا سبز و باقلا
پنج شنبه 8 بهمن 1394  10:37 AM

 

سالاد لوبیا سبز و باقلا

 

 

این سالاد قشنگ، سالم، ساده و غیر معمول را می توانید در همه فصلی با لوبیا سبز و باقلای تازه یا فریزر شده تهیه نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه سالاد لوبیای سبز آشنا می شوید.

 

تبیان زنجان

 

مواد لازم برای 4 نفر

باقلا: 180 گرم

لوبیا سبز: 120 گرم

برگ نعناع تازه: 8 تا 10 برگ

پیازچه: 3 ساقه، ریز شده

روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

سزکه: 1 قاشق غذاخوری

نعناع تازه: 1 قاشق غذاخوری ریز شده یا 1 قاشق چایخوری نعناع خشک

سیر: 1 حبه: ریز یا رنده شده

نمک و فلفل: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله 1 - باقلا و لوبیا سبز را جداگانه بپزید و با آب سرد آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2 - لوبیا سبز، باقلا، پیازچه و برگ نعناع را مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

مرحله 3 - روغن زیتون، سرکه، سیر، نعناع ریز شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، روی سالاد بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس سرو نمایید.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها