سالاد لوبیا سبز و باقلا
پنج شنبه 8 بهمن 1394 10:37 AM
این سالاد قشنگ، سالم، ساده و غیر معمول را می توانید در همه فصلی با لوبیا سبز و باقلای تازه یا فریزر شده تهیه نمایید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه سالاد لوبیای سبز آشنا می شوید.
باقلا: 180 گرم
لوبیا سبز: 120 گرم
برگ نعناع تازه: 8 تا 10 برگ
پیازچه: 3 ساقه، ریز شده
روغن زیتون: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
سزکه: 1 قاشق غذاخوری
نعناع تازه: 1 قاشق غذاخوری ریز شده یا 1 قاشق چایخوری نعناع خشک
سیر: 1 حبه: ریز یا رنده شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مرحله 1 - باقلا و لوبیا سبز را جداگانه بپزید و با آب سرد آبکش کرده و کنار بگذارید.
مرحله 2 - لوبیا سبز، باقلا، پیازچه و برگ نعناع را مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
مرحله 3 - روغن زیتون، سرکه، سیر، نعناع ریز شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، روی سالاد بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس سرو نمایید.