0

خورش کرفس

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:خورش کرفس
پنج شنبه 8 بهمن 1394  10:28 AM

چند نکته از خورش کرفس خودم: افزودن نمک خورش به پیاز حین سرخ شدن کمک می کنه پیاز بعدا موقع پخت در خورش حل بشه و به چشم نیاد
من به این خورش دارچین نمیزنم و گوشت رو هم جدا نمی جوشونم
کرفسهایی که به اصطلاح آب سرد خوردند ( زمستانی ها) زود پزند و نیم ساعت برایشان کافیست اما کرفس تابستانی (گلخانه ای یا کرفس جنوب) دیرپز تره و گاهی من مجبور میشم با گوشت کرفس رو بریزم تا کاملا بپزه
گاهی در خورش کرفس از لوبیا قرمز هم استفاده می کنم ( به دلخواه قابل حذفه)

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها