پاسخ به:خورش کرفس
پنج شنبه 8 بهمن 1394 10:28 AM
چند نکته از خورش کرفس خودم: افزودن نمک خورش به پیاز حین سرخ شدن کمک می کنه پیاز بعدا موقع پخت در خورش حل بشه و به چشم نیاد
من به این خورش دارچین نمیزنم و گوشت رو هم جدا نمی جوشونم
کرفسهایی که به اصطلاح آب سرد خوردند ( زمستانی ها) زود پزند و نیم ساعت برایشان کافیست اما کرفس تابستانی (گلخانه ای یا کرفس جنوب) دیرپز تره و گاهی من مجبور میشم با گوشت کرفس رو بریزم تا کاملا بپزه
گاهی در خورش کرفس از لوبیا قرمز هم استفاده می کنم ( به دلخواه قابل حذفه)
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی