روش ما یه کم با روش آزی جون متفاوته، به این صورت که:
500 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز متوسط رنده شده و 1-2 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده و 2 عدد هویج متوسط رنده شده ، 3-4 حبه سیر ، حدود 2 قاشق غذاخوری
آرد نخودچی و یک تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط می کنیم و اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد گوشتی برداشته و قلقلی می کنیم. بعد قلقلی ها رو سرخ کرده و به سیخ می کشیم. در تابه ای جداگانه رب گوجه رو در روغن تفت میدیم و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه می کنیم. سیخ ها را درون قابلمه گذاشته و سس را روی آن ها می ریزیم و در قابلمه رو می بندیم تا روی حرارت ملایم سس به خورد مواد برود.
عمر گران میگذرد خواهی نخواهی ـ سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی