این غذا یکی از راحت ترین و خوش مزه ترین ورژیمی ترین غذاهاست .
واقعا طعم لذیذی داره.
امیدوارم امتحان کنید ولذت ببرید.
مواد لازم:
گوشت لخت گوسفندی نیم کیلو
پیاز 4 عدد بزرگ
گوجه فرنگی 8عدد متوسط
سیخ خرما یا سیخ مخصوص کباب حسینی 15 عدد
نمک,فلفل,زردچوبه به میزان دلخواه
آبغوره یک سوم لیوان
روغن در صورتی که دلتون خواست 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
اول هرگوجه فرنگی رو با چاقو به 4 یا 5 قسمت تقسیم کنید.پیازها را هم با چاقو برش بزنید طوری که برای به سیخ کشیدن مناسب بشه واندازه هاش با اندازه های تکه های گوجه فرنگی تون برابری کنه.گوشت رو هم به قطعات کوچک ببرید.
حالا یک سیخ بردارید اول یک تکه پیاز,بعد یک تکه گوشت وبعد از اون یک تکه گوجه فرنگی رو به سیخ بکشید واینکار رو یک یا دو مرتبه دیگه تکرار کنید.سعی کنید تکه آخری تون پیاز باشه واگرنه موادتون ممکنه حین پخت از سیخ بیاد بیرون.
حالا سیخ ها رو توی قابلمه بچینید.روش نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وآبغوره و روغن وسه لیوان آب بریزید .
وقتی جوش اومد شعله ی گاز رو کم کنید وبذارید بپزه.کباب حسینی تون می تونه اندازه نصف استکان آب داشته باشه یا بدون آب باشه.اگر موقع سیخ کشیدن گوجه فرنگی وپیاز زیاد آوردین,دور وبر سیخ هاتون بریزید.