0

آكاراجه_برزيلى

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

آكاراجه_برزيلى
چهارشنبه 7 بهمن 1394  1:08 PM

آكاراجه_برزيلى

مـواد لازم (برای ۴ نفر):
میگو: ۲۵۰گرم   
لوبیای چشم‌بلبلی پخته: یک و یک‌سوم لیوان   
پیاز متوسط: یک عدد  
سیر: ۱۰ حبه   
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲لیوان          
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری   
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری   
روغن ذرت: یک قاشق غذاخوری   
نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم   

طـرز تـهـیـه:ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.
یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.
 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها