0

آش_ساك گرگان

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

آش_ساك گرگان
چهارشنبه 7 بهمن 1394  1:06 PM

آش_ساك  گرگان

مواد لازم برای 4 نفر
200 تا 400 گرم             اسفناج تازه
2/ 1 فنجان                   لپه
6 قاشق غذاخوری        پیاز داغ
5 قاشق غذاخوری         آرد برنج
1/4 فنجان                   آبغوره یا آبلیمو
10 فنجان                     آب
200 گرم                      گوشت چرخ کرده گوساله برای کوفته قلقلی
نعنا داغ                       به مقدار لازم
سیر داغ                      به مقدار لازم
2 قاشق چایخوری         زعفران آب شده

طرز تهیه:لپه را شسته در قابلمه می ریزیم.اسفناج را پاک کرده، شسته و خرد می کنیم (طرز آماده کردن اسفناج) و به لپه اضافه می کنیم.آب را اضافه کرده و سر گاز گذاشته و به جوش می آوریم.گوشت را به صورت کوفته قلقلی درست کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. می توان گوشت قلقلی ها را در تابه با کمی روغن سرخ کرده و به آش اضافه کرد.
وقتی کوفته ها پخت، آرد برنج را در کمی آب سرد حل کرده و توی آش می ریزیم و برای چند دقیقه می پزیم تا آش غلیظ شود.سپس نمک و آبلیمو را بسته به ذائقه اضافه می کنیم.
در نهایت آش را در کاسه بزرگ یا تک نفره ریخته و با پیاز داغ، سیرداغ و نعنا داغ تزئین و سرو می کنیم.
مدت پخت این آش یک ساعت می باشد.

نکته ها:1-در آش اگر از کوفته قلقلی استفاده می کنید می توانید کوفته ها را از قبل آماده و فریز کنید و در موقع لزوم استفاده کنید.
2-اگر آش رقیق بود به آن آرد بیشتری اضافه کنید.
3-همیشه غذا را در مراحل مختلفِ پخت بچشید و در صورتِ لزوم نمک و ادویه ی آن را بنا به دلخواه تنظیم کرد

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها