تا حالا پلو قرمز درست کردید؟!
چهارشنبه 7 بهمن 1394 11:07 AM
برنج: 4 پیمانه ،
گوجه تازه: یک کیلو ،
زعفران، نمک و روغن: به میزان لازم،
پیاز سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری
گوجه ها را بشویید و رنده کنید. برنج را هم شسته و در قابلمه بریزید. نصف لیوان آب را به گوجه رنده شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
نمک و روغن را هم به آن افزوده و بگذارید آب آن تبخیر شود. بهتر است برای تهیه این پلو ساده و خوشمزه از روغن محلی استفاده کنید.
پلو را دم بگذارید و پس از دم کشیدن در دیس بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده تزئین کرده و میل کنید. ته دیگ این دمی هم بسیار خوش طعم و لذیذ است. پلو را با سالاد شیرازی یا ترشی لیته میل کنید.