فرصت نکرده بودم رسپی دونر کباب رو تایپ کنم.از مجله هنر آشپزی هست خانم فرانک آذری که من تغییراتی توش دادم.
مواد لازم:
سینه مرغ...............1عدد
پیاز........................1عدد
رب گوجه.................1قاشق سوپ خوری
ماست...................2قاشق سوپخوری
روغن.....................2قاشق سوپخوری
نمک و فلفل............بمیزان لازم
*زعفران.................به میزان لازم و دلخواه
طرز تهیه:
پیاز رو رنده درشت زده و با رب گوجه،ماست،نمک و فلفل و زعفران و روغن مخلوط میکنیم.سینه های مرغ را چند شکاف با چاقو میدهیم و به مدت حداقل 1 ساعت در این مخلوط میخوابانیم.
سپس مرغ های مرینیت شده را بصورت خلالی و نازک برش میدهیم.روغن را در تابه گرم میکنیم که من از ترکیب کره و روغن استفاده کردم که عالی شد.خلال های مرغ رو در مخلوط ماست و پیاز زده و همه رو مخلوط میکنیم.تمام این ترکیب و خلال های مرغ رو در تابه میریزیم.ابتدا شعله رو زیاد و سپس با حرارت متوسط سرخشون میکنیم تا هم بپزه و هم آب ترکیب تبخیر بشه.
خیلی خوشمزه بود انصافا

