0

با تخته آشپزخانه همه کاره آشنا شوید

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

با تخته آشپزخانه همه کاره آشنا شوید
یک شنبه 4 بهمن 1394  11:35 PM

به تازگی تخته آشپزخانه جدیدی در وب سایت کیک استارتر معرفی شده که توانسته با قابلیت های متعدد، توجه همه را به خود جلب کند.


مایکل معتمدی که از شرکت کنندگان در مسابقه آشپزی "سرآشپز کانادا" بوده و صاحب رستوران پارکای در شهر تورنتو است، ایده ساخت این تخته جالب را مطرح کرده است. در قسمتی از این تخته، دو عدد پیمانه برای اندازه گیری مواد اولیه به هنگام آشپزی در اختیار شما قرار می گیرد. همچنین، آبمیوه گیری از جنس استیل ضد زنگ نیز در قسمت دیگری از آن قرار دارد. در قسمت های جانبی این تخته نیز کشوهایی تعبیه شده که می توان چاقوها را در آن نگهداری کرد. در قسمت دیگری از این تخته محلی برای قراردادن رنده وجود دارد. همه این وسایل در داخل تخته ای به ابعاد 20 در 16 در 1 اینچ وارد می شوند. خود تخته نیز طوری طراحی شده که از وسط به دو نیم تقسیم می شود. این قابلیت باعث تسهیل شست و شوی این تخته در سینک های کوچک می شود، و همچنین می توانید از آن به صورت دو تخته مجزا استفاده کنید.


اگرچه آقای معتمدی و همکارانش تصمیم دارند عرضه این تخته را از ماه اردیبهشت آغاز کنند، ولی به نظر می رسد این محصول قبل ار عرضه به بازار نیازمند ایجاد چند تغییر است. یکی از نقاط ضعف این تخته آن است که قسمت آبمیوه گیری را نمی توان در داخل آن نگهداری کرد و پس از اینکه کارتان با آن تمام شود چاره ای جز جداسازی از تخته نخواهید داشت. همچنین، وجود شیار در بین دو قسمت این تخته باعث می شود آب سبزیجات به هنگام خرد کردن از آن عبور کرده و آشپزخانه را کثیف کند.


معتمدی تصمیم داشت در وب سایت کیک استارتر مبلغ 37499 دلار را به عنوان سرمایه اولیه جذب کند. این در حالی است که او موفق شد در چند روز نخست عرضه این ایده سرمایه کافی را جذب کند و حالا مبلغ دریافتی او از حد انتظارش نیز بیشتر شده. این تخته در حال حاضر با قیمت 165 دلار، و 55 دلار کمتر از قیمت نهایی قابل پیش خرید است.

 

cutting board

 

 

cutting board

 

 

cutting board

 

 

cutting board

 

 

cutting board

 

 

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها