ماکارونی هندی یک طعم جدید
یک شنبه 4 بهمن 1394 6:57 PM
مواد لازم:
1- ماکارونى آبپز/پخته شده
2- سوسیس (یا گوشت بدون استخون یا چرخ کرده یا هم مرغ) من سوسیس که داخلش پنیر داره استفاده کردم
3- رب گوجه
4- ذرت فریز شده (چون این غذا تنده من ذرت بهش اضافه کردم که کمى تندیش حس نشه ، مامان دوست ذرت اضافه نمیکرد)
5- آب لیمو
6- نمک و فلفل سیاه (به مقدار لازم)
7- پودر کارى (به مقدار دلخاه)
8- فلفل سیز (به مقدار دلخاه) ریز یا درشت خرد کنید هرجور دوست دارید (من طرشى فلفل استفاده کردم)
9- پیاز (هرجور دوست دارید خرد کنید)
10- سیر رنده شده
11- روغن مایه برا تفت دادن
طرز تهیه:
1- پیاز رو تفت بدین، طلایی که شد سوسیس بهش اضافه کنید و بزارید کمى بپزه (مثلا 5-6 دقیقه)
2- بعد سیر، ذرت و فلفل سبز بهش اضافه کنید و تفت بدین
3- بعد نمک، فلفل سیاه ، پودر کارى و آب لیمو بهش اضافه کنید و میکس کنید
4- بعد رب گوجه اضافه کنید و میکس کنید و بعد ماکارونى و میکس کنید و بزارید 7-8 دقیقه روى حرارت کم بمونه
5- تو این 7-8 دقیقه سس سفید رو آماده کنید
مواد لازم برا سس سفید:
1- شیر (من برا نصف پاکت ماکارونى تقریبا 1 لیوان شیر استفاده کردم)
2- ارد ذرت 1 قاشق غذا خورى
3- نمک و فلفل به مقدار لازم موادا را همه میکس کنید و بزارید روى حرارت و مدام میکس کنید تا غلیظ بعد که غلیظ شد به ماکارونى اضافه کنید و میکس کنی و تمام .
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست