همبرگر_مرغ_با_پنیر_و_قارچ
شنبه 3 بهمن 1394 10:41 AM
همبرگر_مرغ_با_پنیر_و_قارچ
مواد لازم :
نمک و فلفل مقداری
ماست (خامه ای) 4 ق غ
نشاسته (سیب زمینی یا آرد) 4 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
پنیر (سوییس ی یا چدار) 220 گرم
سینه مرغ نیم کیلو( آبپز شده )
قارچ نیم کیلو
روغن (برای سرخ کردن) به مقدار لازم
سير چند حبه له شده
طرز تهيه :قارچهارو می شوییم و ریز خورد می کنیم و در تابه با کمی روغن داغ سرخ می کنیم.قارچ های سرخ شده که کاملا" آبشون کشیده شده رو در یک کاسه می ریزیم تا خنک بشن.سینه مرغ رو هم به تکه های خیلی کوچیک خورد می کنیم، قارچ خنک شده رو به مرغ خورد شده اضافه می کنیم
4-5 قاشق ماست خامه ای اضافه می کنیم، هم می زنیم و تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم، مخلوط می کنیم و آرد یا نشاسته رو اضافه می کنیم، نمک می زنیم ( حدود1 تا 1ونیم قاشق چایخوری)فلفل و سير را می ریزیم و مخلوط می کنیم
پنیر رنده شده رو اضافه می کنیم، مواد رو خوب مخلوط می کنیم و 1 ساعت در یخچال میگذاریم، روغن رو در تابه داغ می کنیم و مواد رو قاشق قاشق داخل تابه سرخ می کنیم
وقتی یک طرف همبرگرها سرخ شد برمی گردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه بعد اماده شدن سرو و نووووش جان مى كنيد
مهنازبانو :مى تونيد با نون همبرگر سروش کنيد و یا دوبل برگر همراه با پنیر چدار بینشون عااااالى ميشه