طرز تهیه ترشی پیاز سفید
شنبه 3 بهمن 1394 10:11 AM
وب سایت ایران کوک: ترشی پیاز یکی از انواع ترشی است که طرفداران خاص خود را دارد. اگر این ترشی را دوست داشته باشید حتما به آن معتاد می شوید.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و 2 ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشی پیازها، چند حبه سیر، 1 فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید پر کنید، شیشه را به مدت 1 ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی ها آماده مصرف شوند (بسته به نرمی ترشی از 10 روز تا 1 ماه ترشی آماده مصرف است).
نکته ها:
دقت کنید که ظرف ترشی و پیازها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی میشود؛ هرگونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد، پس از 10 روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست