طرز تهیه سالاد سیب زمینی قالبی
شنبه 3 بهمن 1394 9:04 AM
مواد اولیه :
نمک طبق دائقه |
خامه ترش 3 قاشق سوپخوری |
سس مایونز 6 قاشق سوپخوری |
ذرت نصف فنجان |
نخود شیرین 450 گرم |
هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان |
سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان |
آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان |
ژلاتین 25 گرم |
گشنیز برای تزئین |
گوجه فرنگی برای تزئین |
فلفل طبق دائقه |
1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست