کباب ترش، خوشمزهترین غذای گیلانی
چهارشنبه 30 دی 1394 10:22 AM
مجله آشپزی مثبت - معصومه افرازه: كباب ترش يكي از كبابهاي محلی شمال كشور است و در شهرهای مختلف استانهاي گيلان و مازندران تهيه مي شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.
مواد لازم برای 3 نفر
طرزتهیه:
1. سیر ها را ریز خرد کنید. پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید. همه مواد لازم را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.
2. بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.
یه جور دیگه
- همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.
- برای درست کردن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.
- اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.
فوت و فن
- برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل پایانی کباب کردن به گوشت بزنید.
- گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که بک سبزی محلی است استفاده می کنند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست