پاسخ به:مسابقه راویان 50 امتیازی
سه شنبه 29 دی 1394 7:32 AM
همیشه با خودم فکر می کردم که چگونه فلسطینیان می خواهند دست خالی و فقط با به اصطلاح انتفاضه سنگ به جنگ رژیم اشغالگر قدس و سرکردگان و عمال سفاک و بی رحم آن مثل آریل شارون، نتانیاهو و رحبعام زئیفی بروند. چگونه می توان بر علیه مصادره زمین در غزه و کرانه باختری توسط رژیمی که از کشتن زنان و کودکان بی دفاع مثل محمد الدره و حتی نمازگزاران در مسجد مبارک الاقصی اباعی ندارد، ایستاد؟ آیا دادن بیش از 4412 شهید طی یک بار از سه بار انتفاضه الاقصی و زخمی شدن تعداد بیشتر آنها، کافی نبوده که مردم مظلوم فلسطین اقدام به آغاز انتفاضه سوم، کردند؟ مگر می شود که بطری های آتش زا در مقابل تجهیزات جنگی پیشرفته و کشنده که کوچکترین آنها گازهای اشک آور است، کارگر افتند؟ آیا بهتر نبود که احزاب سیاسی با مذاکرات به اصظلاح صلح خود مانع از این قتل عام های مکرر آن هم با وجود حضور و نظارت به اصطلاح مجامع جهانی و بین المللی صلح و حقوق بشر، بشوند؟
تا اینکه وقایع تاسف آور و در عین حال تامل برانگیز عید قربان در سرزمین امن الهی، منا، آن هم در لوای یک حکومت مثلا اسلامی برای مسلملنان رخ داد، آن هم نه به خاطر هزاران مانع بتنی بلکه به خاطر موانع انسانی. حال متوجه شدم که وقتی یکی از امن ترین و بی دغدغه ترین سفرهای مذهبی مسلمانان که هم جنبه زیارتی و هم سیاحتی دارد، می تواند بیش تر از تعداد کشته شدگان و شهدای یکبار انتفاضه (طبق برخی از آمار حدود 4700 کشته در فاجعه منا)، خسارت جانی به بار بیاورد، پس همان بهتر که فلسطینیان با نثار خون و جان خود برای آزادی خاک غصب شده شان تلاش کنند. و ای کاش این همه هزینه برای رفتن به قربانگاه توسط مسلمانان به جای ریخته شدن در جیب نوچه های استکبار جهانی که خود را خادم حرم امن الهی می دانند صرف نجات مردمان مظلوم دنیا از جمله فلسطین شود. ای کاش و ای کاش و ....