0

مسابقه راویان 50 امتیازی

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:مسابقه راویان 50 امتیازی
دوشنبه 28 دی 1394  12:40 PM

انجمن رو که باز کردم چشمم خورد به تاپیک راویان 50 امتیازی، کنجکاو شدم ببینم کی جدیدا 50 امتیاز گرفته که با این تاپیک و اعلامیه مواجه شدم.

با کلماتی که در متن قرمز رنگ شده باید یه مطلب بنویسم، با موبایل سخت بود، لپ تاپ رو روشن کردم و کلمات را مرور کردم

انتفاضه سنگ ، کارگر ، فلسطینیان ،  رژیم اشغالگر قدس،  انتفاضه الاقصی ، آریل شارون، مسجد مبارک الاقصی ، نمازگزاران ،  زخمی شدن ، کرانه باختری، محمد الدره ، مانع بتنی ، 4412 ، رحبعام زئیفی ،  احزاب سیاسی ، بطری های آتش زا ،  انتفاضه سوم، غزه ، عید قربان ، گازهای اشک آور، نتانیاهو ، مصادره زمین

چیزی به ذهنم نرسید، دنبال کلمات خاصی می گشتم که درباره اش بنویسم.

از بین همه اینها کلمه ای که بیشتر از همه توجهم رو به خودش جلب کرد، محمد الدره، بود، نوجوانی که در روزهای انتفاضه الاقصی در آغوش پدرش به شهادت رسید. درک شرایط روحی پدر محمد واقعا سخت است. پدر و مادرها حتی تحمل دیدن زخم و خراشی بر بدن کودکان را ندارند، چه رسد به اینکه در آغوشش نه به مرک عادی، که با ترکش ناجوانمردانه رژیم اشغالگر قدس به شهادت برسد.

روح محمد الدوره و 4412 شهید انتفاضه دوم و همه شهدای انتفاضه شاد.

کلمه عید قربان ناخودآگاه ذهنم رو به عید قربان امسال و قربانیان منای امسال برد. یاد حجاجی که امسال به حج مشرف شدند وبعد از زیارت خانه خدا، به خدا رسیدند.

روحشان شاد.

شاید بد نباشه بدونید به نیت اینکه همان دو خط اول را بنویسم گزینه پاسخ را کلیک کردم ولی نشد! کلی هم لعن و نفرین در حین نوشتن به آرین شاون و نتانیاهو و رحبعام زئیفی نثار کردم.

موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
ali_kamali ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 rbahar91 ayeneh shirdel2 ria1365 ali_81 fsmuosavi nazaninfatemeh zahra_53 nargesza zaker7007
دسترسی سریع به انجمن ها