خورش هویج تبریزی
یک شنبه 27 دی 1394 2:57 PM
واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-
خورش هویج از جمله غذاهای معروف تبریز می باشد و بدلیل دارا بودن هویج حاوی ویتامین های B ،A، کاروتن، پتاسیم و کلسیم می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه خورش هویج آشنا می شوید.
1.هویج خلال شده: 500 گرم
2.گوشت: 350 گرم
3.پیاز: 1 تا 2 عدد
4.نمک، فلفل و ادویه جات: به مقدار لازم
5.رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
6.روغن برای سرخ کردن
7.آب: 1 پیمانه
مرحله 1 - پیاز را خرد کنید. گوشت ها را نیز به تکه های نسبتا درشت درآورید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید تا طلائی شوند.
مرحله 2 - در قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید، پیاز و گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آب را افزوده و اجازه دهید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند.
مرحله 3 - بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی، خلال هویج، ادویه دلخواه، نمک و فلفل را به آن افزوده و با مقداری آب یا آب گوشت اجازه دهید خورش جا افتد. سپس در ظرف دلخواه ریخته و همراه با برنج سرو نمائید.
نکات
در صورت تمایل 1 یا 2 عدد گوجه متوسط را حلقه ای خرد کرده، سرخ کنید و کنار خورش بچینید.