0

خورش هویج تبریزی

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

خورش هویج تبریزی
یک شنبه 27 دی 1394  2:57 PM

خورش هویج تبریزی

 

واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

خورش هویج از جمله غذاهای معروف تبریز می باشد و بدلیل دارا بودن هویج حاوی ویتامین های B ،A، کاروتن، پتاسیم و کلسیم می باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه خورش هویج آشنا می شوید.

 

تبیان زنجان

 

مواد لازم برای 2 نفر

1.هویج خلال شده: 500 گرم

2.گوشت: 350 گرم

3.پیاز: 1 تا 2 عدد

4.نمک، فلفل و ادویه جات: به مقدار لازم

5.رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

6.روغن برای سرخ کردن

7.آب: 1 پیمانه 

 

تبیان زنجان

 

طرز تهیه

مرحله 1 - پیاز را خرد کنید. گوشت ها را نیز به تکه های نسبتا درشت درآورید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید تا طلائی شوند.

مرحله 2 - در قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید، پیاز و گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آب را افزوده و اجازه دهید تا گوشت ها با حرارت کم پخته شوند.

مرحله 3 - بعد از پخت گوشت، رب گوجه فرنگی، خلال هویج، ادویه دلخواه، نمک و فلفل را به آن افزوده و با مقداری آب یا آب گوشت اجازه دهید خورش جا افتد. سپس در ظرف دلخواه ریخته و همراه با برنج سرو نمائید.

 

نکات

در صورت تمایل 1 یا 2 عدد گوجه متوسط را حلقه ای خرد کرده، سرخ کنید و کنار خورش بچینید.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها