کیکتان را با هندوانههای مارسیپانی تزئین کنید
شنبه 26 دی 1394 11:24 AM
مواد لازم:
روش تهیه:
1. برای آماده كردن این نوع هندوانه مارسیپانی ابتدا 500 گرم خمیر مارسیپان را به شش قسمت مساوی تقسیم میكنیم، یك قسمت را كنار میگذاریم، یك قسمت را با رنگ سبز خوراكی مخلوط میکنیم تا كاملا سبز شود و چهار قسمت آن را با رنگ صورتی و كمی هلویی آنقدر ورز می دهیم تا كاملا یكدست و به رنگ هندوانه شود.
2. به هنگام ورز دادن مارسیپان صورتی به آن دانه خرفه اضافه میكنیم و ورز میدهیم تا خمیر یكدست شود.
3. از خمیر صورتی داخل قالبهای نیمكره كوچك پر كرده و خارج میكنیم ، پشت نیمكره را كمی مرطوب كرده و سپس خمیر سفید را با وردنه به قطر یک میلیمتر باز و روی نیمكره را روكش میكنیم؛ دوباره همین كار را با خمیر سبز انجام میدهیم و در نهایت نیمكره آماده شده را به شكل پره پرتقالی به چهار قسمت تقسیم میكنیم. حالا هندوانههای ما آماده هستند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست