0

لطفا دست از سرِ سبزی پلو با ماهی بردارید!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

لطفا دست از سرِ سبزی پلو با ماهی بردارید!
پنج شنبه 24 دی 1394  10:16 AM

مجله آشپزی مثبت - سروناز سالاری: اگر تا حالا فقط ماهی را سرخ می کردید و با سبزی پلو می خوردید برایتان پیشنهاد ویژه ای داریم. چابهاری ها خورش ماهی ویژه ای دارند که طعم و مزه سنتی بی نظیری دارد. اگر یک بار امتحان کنید برای همیشه طعمش به یادتان می ماند. خورشی از ترکیب ادویه های خوش بو و البته تمبر هندی.
 

خورش کدوحلوایی غذاي پیشنهادی دماوندی ها



مواد لازم برای 4 نفر

  • 1 عدد ماهی شیر خرد شده
  • 1 بسته تمبر هندی
  • به میزان لازم میخک و زیره
  • به میزان لازم فلفل سیاه و فلفل قرمز
  • به میزان لازم جوز هندی
  • 4 حبه سیر خرد شده
  • نمک به میزان لازم


طزر تهیه:

1. در تابه ای سیر خرد شده را تفت دهید.

2. روی حرارت کم تمام ادویه ها را به سیر اضافه کنید.

3. وقتی بوی ادویه ها در آمد تکه های ماهی را اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند.

4. تمبر هندی را که از قبل خیس کرده اید، صاف کنید، سپس آن را روی ماهی بریزید.بعد از افزودن نمک بگذارید خورشتان نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.

نکته:

اگر تمبر هندی دوست ندارید می‌توانید این خورش را با رب گوجه‌فرنگی درست کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
payasite1 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها