کیک زرشک با کرم پاتیسیر!
چهارشنبه 23 دی 1394 10:59 AM
مواد لازم:
روش تهیه:
1. ابتدا کره و پودر شکر را به همراه وانیل با همزن برقی میزنیم تا کمی پف کند؛ سپس تخممرغها را یکییکی اضافه میکنیم و تا جایی که مواد یکدست شوند هم میزنیم.
2. در این مرحله کرم پاتیسیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در آخر آردها، پودر بادام و زرشک را داخل مواد میریزیم و تا جایی که یکدست شوند با هم مخلوط میکنیم.
3. مایه را داخل یک قالب به ابعاد 25×35 پهن میکنیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده، میپزیم. در نهایت روی کیک را با پودر شکر تزیین میکنیم.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست